Het meisje dat twee keer werd geboren


Wanneer Hanneke en haar man tijdens de twintigwekenecho te horen krijgen dat er ‘iets heel erg mis’ is met hun ongeboren kindje, zakt de grond onder hun voeten weg. De baby blijkt een open ruggetje te hebben. Als ze horen over een bijzondere operatie nog tijdens de zwangerschap in de baarmoeder, komen ze voor een onmogelijke beslissing te staan.


Ze worstelen met vragen als: hoe moet het verder als ons kindje zwaar gehandicapt blijkt te zijn? Is ons geloof sterk genoeg om hier doorheen te komen? Wegen de grote risico’s van de operatie wel op tegen de voordelen?


In Het meisje dat twee keer werd geboren doet moeder Hanneke haar eerlijke verhaal over deze moeilijke zwangerschap en wat het met haar gezin en haar relatie met God deed.

 

 

Wat anderen zeggen over dit boek:

 

'Ik heb het boek met een haast continue brok in mijn keel in één ruk uitgelezen' - Petra

 

'Ik ben niet zo'n lezer, maar ik heb dit boek in één avond uitgelezen. Aangrijpend, waargebeurd en eerlijk verhaal. Als je zelf moeder bent is dit een "must read". - Marleen

 

'Je schrijfstijl is zo levendig en je vertelt zo eerlijk en menselijk dat je wordt meegezogen in het verhaal.' - Anne-marij

 

 

 

Nieuwsgierig geworden? Bestel hieronder 'Het meisje dat twee keer werd geboren'. 

Bestel je rechtstreeks via deze site, dan betaal je geen verzendkosten.

Prijs: 17,99

 

 

Boek bestellen

17.99

Bestel en betaal